2.20.2018

Характеристика діяльності педагогічного працівника




Дубинська Тетяна Іванівна  зарекомендувала себе як висококваліфікований спеціаліст. Постійно виявляє високий рівень ініціативи, творчо підходить до справи. Дубинській Т.І. притаманні такі риси управлінця: науковість, системність, наступність, зв'язок з життям, уміння бачити перспективу, прогнозувати результати, ставити поетапні завдання та контролювати хід їх виконання. 
До функціональних обов'язків Дубинської Т.І. як заступника директора (з вересня 2006р. по серпень 2015р.) входило ведення табеля, робота з обдарованими дітьми, організація та проведення олімпіад, дослідницьких робіт МАН, робота наукового товариства учнів гімназії «Ерудит», індивідуальне навчання вдома, інклюзивна освіта, облік дітей та підлітків шкільного віку мікрорайону гімназії №2, організація харчування в гімназії, робота батьківського лекторію. Під час відсутності директора гімназії Дубинська Т.І. виконувала обов'язки керівника закладу. Разом з директором складала робочий навчальний план, тарифікацію, комплектацію кадрів. У травні 2015 року провела міський семінар для заступників директорів навчальних закладів міста «Організація харчування в закладах освіти». У червні 2015 року представляла Запорізьку область на Всеукраїнському семінарі з роботи Малої академії наук у місті Черкаси. 
Одним із напрямків роботи була співпраця з громадськими організаціями міста: бібліотеками, музеями міста, редакціями газет, телебаченням, центром громадських ініціатив мікрорайону «Скловолокно», вищими навчальними закладами міста.
Дубинська Т.І. орієнтується на співпрацю, активно взаємодіє з колективом у всіх питаннях життєдіяльності, на колегіальність у прийнятті управлінських рішень, уважно ставиться до всіх пропозицій і побажань колег. Важливого значення надає встановленню психологічного контакту з кожним працівником. Досконало володіє сучасним змістом освіти та нормативно-правовою базою освітньої галузі.